Kávézó Kettő

Kávézó Kettő Élmény Budapest Szívében.

Érezd a Kávé Varázsát!

Üdvözöljük a Kávézó Kettőben,

ahol a kávéfőzés művészete találkozik a barátságos légkörrel! Mi, itt a szívében Budapestnek, szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a kávé nemcsak ital, hanem egy élmény is. Frissen pörkölt kávébabokból készítjük kávéinkat, és minden csésze egy utazásra invitálja Önt a kávé világába.

Legyen szó egy hagyományos eszpresszóról vagy a legújabb kávékülönlegességeinkről, célunk, hogy minden egyes italunk egy különleges pillanatot teremtsen Önnek. Kényelmes ülőhelyeink és barátságos személyzetünk garantálja, hogy minden látogatása emlékezetes legyen.

Fedezze fel velünk a kávé ízét és élvezze a nyugodt kávézó hangulatát, ahol az idő lassabban telik, és minden pillanatot élvezettel tölt el.

Várjuk Önt szeretettel a Kávézó Kettőben!

Forró italok

Fedezze fel forró kávéink gazdag választékát, amelyek mindegyike az igazi kávé szerelmeseinek készült. Az intenzív Espresso-tól kezdve a bársonyos Cappuccino-ig és a lágy Latte-ig, minden korty egy utazás a kávé élvezetének világába.

Espresso

Erős és koncentrált kávé, amely minden kortyával felébreszti érzékeidet.

Cappuccino

A tökéletes harmónia az Espresso, gőzölt tej és gazdag tejhab között.

Latte

Finoman pörkölt Espresso, meleg tej és lágy tejhab, együtt alkotva a tökéletes kényeztetést.

Jeges kávék

Frissüljön fel jeges kávéinkkal, melyek különleges keverékei bármikor hozzájárulnak a forró napok kellemes átvészeléséhez. Próbálja ki a jeges Lattét, a csábító Frappét vagy a hűsítő Jegeskávét, és élvezze a kávé frissítő erejét.

Jeges Latte

Hűsítő kávéital, amely a lágy Espresso-t kombinálja hideg tejjel és friss jéggel.

Frappé

A könnyed és krémes jeges kávé, amelyet tejszínhab koronáz meg.

Jegeskávé

Erős jeges kávé, amelyet friss jéggel és lágy tejszínhabbal kínálunk

A Kávézó Kettő Élmény

Üdvözöljük a Kávézó Kettőben, ahol a kávé nem csak ital, hanem élmény is egyben. A Kávézó Kettő egyedi hangulatában minden korty egy utazás, ahol a pörkölés művészetének és a kényelmes környezetnek köszönhetően minden pillanatot élvezetessé tesszük.

Rólunk mondták:
Read More
A Kávézó Kettő egyszerűen lenyűgöző. Minden egyes latte egy kis kulináris kaland.
Rólunk mondták:
Read More
A hangulatos környezet és a pazar kávékombinációk miatt mindig visszatérünk.
Previous
Next

Asztalfoglalás

Mostantól számítva minden látogatásod egyedi élmény lesz a Kávézó Kettőben. Asztalt foglalva biztosítjuk, hogy helyed mindig kész legyen a kényelmes és hangulatos kávézónkban. Élvezd a kávézó nyugalmát és kényelmét az asztalfoglalás segítségével.

Aktuális Események

Ismerd meg a Kávézó Kettő aktuális eseményeit és csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen kávézó élményért.

2023.11.10

Kávézó Kettő Kóstoló Napok

Csatlakozz hozzánk egy izgalmas kávékóstoló napra, ahol szakértőnk bemutatja a legfrissebb pörkölésű kávéinkat, és megosztja veled a kávézás művészetét.

2023.11.15

Kávézó Kettő Kézműves Kávé Esték

Élvezd az esti kávézást egy különleges kézműves kávé készítési bemutatóval. Tapasztald meg a különféle pörkölési technikákat és kóstold meg a legfinomabb kávéinkat.

2023.11.18

Születésnapi Hét a Kávézó Kettőben

Ünnepelj velünk a Kávézó Kettő Születésnapi Hétjén! Várunk egy különleges tortával és exkluzív ajándékokkal minden vendéget.

Kapcsolat